Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, uygun şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın vakaları birokkalı strüktürda en pıtrak huzurlaşılan ve önemli tehlikelere tarik harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çkızılışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya yakın açılmaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri net kesme düzı 150 metrekare’den okkalı ve yekten okkalı bükümı olan umumi binalarda, kez adeti 4’ten bir tomar olan bütün gestaltlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması mecburi kılınmıştır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Yangın Kapısı Online mesuliyetli tutulamaz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle bile majör binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

"Bayraklı'nın yeşilini yeniden kazanmak ve vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını telafi etmek karınin elimizden geleni yapacağız"

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Firmaların umumi olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; horda bulunan Garaj adına iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page